L’Ajuntament de Benlloc, aconsegueix una ajuda de 112.691 € per a la contractació de joves menors de 30 anys a través del Pla integral de formació i ocupació de la Generalitat Valenciana, Avalem Joves.

D’aquesta quantitat 51.863 € es destinaran a la contractació de dos joves amb qualificació universitària  a través del Programa de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (EMCUJU).

I la segona part de l’ajuda, 60.828 €, seran per a la contractació de joves, amb qualificació  o sense, a través del Programa EMPUJU.

A més de generar noves oportunitats d’ocupació i formació a persones joves, qualificats o sense formació, aquesta ajuda contribuirà a la millora de l’eficiència de l’Ajuntament de Benlloc, amb la qual tots els veïns i veïnes del municipi es veuran beneficiats.

Cal destacar l’esforç i treball del personal del consistori que ha fet que Benlloc aconseguisca aquesta ajuda. Quantitat que destaca respecte a altres pobles, com és el cas de Benicàssim, amb 17 vegades més població que Benlloc i que ha rebut 15.000€.

 

Tags: , , , , ,