L’Ajuntament de Benlloc incorporarà set nous treballadors menors de 30 anys que ampliaran temporalment la plantilla del consistori amb contractes de formació d’un any de durada.

L’ajuda per a la contractació de joves menors de 30 anys a través del Pla integral de formació i ocupació de la Generalitat Valenciana, Avalem Joves, permet la incorporació de quatre peons, un auxiliar administratiu, un auxiliar d’infermeria i un tècnic en cultura i art.

Aquestes decisions s’han pres després d’estudiar les necessitats del consistori i les propostes, segons les persones aturades menors de 30 anys que hi ha al municipi.

Amb la incorporació d’una persona com auxiliar s’aportarà immediatesa a la gestió administrativa i treballs de l’administració municipal.

Els treballs de neteja viària i manteniment del municipi també es veuran incrementats i millorats amb els quatre  nous peons, que també s’incorporaran a la plantilla pròximament.

D’aquestes noves incorporacions, l’auxiliar d’infermeria treballarà a la nova Unitat de Respir que es construirà pròximament al municipi, com ja va anunciar l’alcalde en el seu moment.

A més de generar noves oportunitats d’ocupació i formació a persones joves, qualificats o sense formació, aquesta ajuda contribuirà a la millora de l’eficiència de l’Ajuntament de Benlloc, amb la qual tots els veïns i veïnes del municipi es veuran beneficiats.

L’ajuda que ha aconseguit l’Ajuntament, està quantificada en 112.691 €. D’aquesta quantitat 51.863 € es destinaran a la contractació de dos joves amb qualificació universitària a través del Programa de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (EMCUJU).

I la segona part de l’ajuda, 60.828 €, seran per a la contractació de joves, amb qualificació  o sense, a través del Programa EMPUJU.

Les ajudes gestionades pel SERVEF estan finançades pel Fons Social Europeu.

 

Tags: , , , , , , , , ,