Benlloc ha aprovat la quarta, per a la remodelació dels carrers del centre urbà de Benlloc. Afectarà als carrers: C/ Major, C/ Mig, C/ Portal i C/Vilavella.

L’objectiu és millorar el paviment de tot el nucli urbà que ajudarà a aquesta zona del poble a recuperar el seu esperit de centre antic i nucli urbà.

L’Ajuntament ha aconseguit una ajuda provincial de 90.900€ per a la última fase de recuperació del nucli urbà. Un consistori que, encara que amb uns comptes totalment sanejats, agraeix obtenir finançament provincial.

L’actuació està subvencionada pel Pla Castelló 135 de la Diputació de Castelló, que compta amb una inversió de 12.340.000 € per a tots els pobles de la província, per a dur a terme obres, infraestructures i serveis en els 135 pobles de la província de Castelló. És una inversió reglada que s’assigna de forma obligatòria a tots els municipis de la província segons el nombre d’habitants.

Açò s’aprovà en el plenari municipal del 25 de febrer de 2019 amb tots els vots a favor; i al mateix temps, s’ha adjudicat el contracte de prolongació del carrer País Valencià i el reacondicionament de la zona esportiva.

 

Tags: , , , , ,