L’Ajuntament de Benlloc, organitza un any  més activitats culturals per celebrar les festes de Nadal. Hi haurà activitats per a tots els gustos i els públics que començaran dos dies abans de Nadal i se celebraran durant totes les festes, fins a la Nit de Reis.

El regidor de cultura Saül Herrero, ha fet pública la programació de Nadal que ha organitzat el consistori i que es coordinaran amb  activitats que han organitzat altres entitats del poble.

Després de la celebració de “Nit de Jazz” que va ser el cap de setmana passat. “Nit de Pop” és el primer acte d’aquesta programació nadalenca. El dissabte 23 de desembre, a partir de les 19:30h les bandes de pop elegant Romer, Arte Pop i Lula actuaran a l’Auditori Municipal de Benlloc.

Romer és un projecte poètic musical proper a la cançó d’autor, es tracta de cançons compostes a partir d’una col·lecció de poemes d’alguns autors, recopilats al llarg del temps, que han sigut adaptats des del ritme i la cadència dels seus versos.

Arte Pop aprofitarà l’ocasió per a presentar el seu nou single “Ringo Julian / Itchycoo Park”. Segons explica la banda als perfils de les seues xarxes socials “estem preparant amb cura el nostre repertori amb cançons noves i alguna del LP anterior, portarem per a tan bona ocasió la secció de vent”.

I Lula, ens oferirà l’últim concert del 2017 on presentarà el seu nou disc “Vida salvaje”.  L’entrada a aquest esdeveniment, de la mateixa manera que tots els que es fan a l’Auditori, té un cost simbòlic d’1 €, que després l’ajuntament destina a una causa benèfica.

L’activitat següent serà  el diumenge 24, també a l’Auditori Municipal es presentaran dos llibres. “Firicutancia y otros relatos”, el primer llibre d’Àngel Hernàndez i “La Fragilidad” del ja novel·lista professional Juanma Velasco. L’acte començarà a les 12:30h.

Per acabar l’any, el dia 27 de desembre, tots els xiquets i xiquetes, podran gaudir dels contes coeducadors de Tania la Contacontes a partir de les 17h a l’Auditori Municipal.

En una data digna de celebració  és la nit de cap d’any, la nit del 31 de desembre,  l’Ajuntament i la Comissió de Festes de Benlloc organitzen la festa de cap d’any amb el muntatge d’una gran carpa habilitada amb calefacció a la Plaça del País Valencià.

Es muntaran taules i cadires per fer un sopar de pa i porta, que estarà amenitzat amb l’orquestra Alabama,  per continuar la festa fins a la matinada. Les portes s’obriran a partir de les 21h,  l’entrada és gratuïta i no és precís cap tipus d’inscripció.

Donarem la benvinguda l’any 2018 amb animació i jocs per a menuts, el dia 2 de gener a partir de les 11:30h a la Plaça del País Valencià hi haurà jocs tradicionals, botadors, pinta cares i hockey entre d’altres.

El dimecres 3 de gener, continuaran les activitats per als menuts i menudes de la casa amb la projecció d’una pel·lícula infantil a l’Auditori Municipal. La sessió de cine serà a l’Auditori Municipal a les 17h.

Per finalitzar el Nadal, se celebrarà la tradicional cavalcada de Reis. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Benlloc, acompanyats dels patges reials i animació i es dirigiran cap a la carpa que hi haurà muntada a la Plaça del País Valencià on es repartiran els regals als xiquets i xiquetes que hi assistisquen.

 

Tags: , , , , , , ,