31 de març – 19h Auditori Municipal

Exhibició de dansa moderna i clàssica a càrrec de “Castellón baila”

(Entrades 1€ de donatiu per a una ONG)

 

3 d’abril – 17:30h Auditori Municipal

Contacontes per a l’animació lectora amb “El tio Vicent”

 

7 d’abril – 11h a 13h Poliesportiu

“JUGAPASQUA” Parc infantil i tallers amb la companyia Trencaperols, que compta amb:

  • Zona Infantil: zona per als més menudets de la casa, xiquets que oscil·len dels 3 al 5 anys, on tindran una zona acotada per un inflable i una lona verda, plena de recursos materials que podran utilitzar, com: gronxadors, jocs d’escuma, pilotes, taules on despertar la seva creativitat. Tot dirigit per un/a animador/a
    especialitzat.
  • Zona d’Hoquei: zona dedicada a l’esport, on aprendrem a jugar amb  normes, respectar-nos i compartir a partir del joc esportiu. Amb dues porteries i amb 6 sticks podem realitzar torneig d’hoquei, protegit per un perímetre. Tot dirigit per un/a animador/a especialitzat.
  • Zona Megajocs: destinat per a que grans i menuts puguen participar i plantejat per que aprenguen divertint-se en un ambient positiu i amb jocs que formen part de la cultura tradicional desde fa anys.
  • Zona Karaoke: On els assistents podran gaudir mostrant les seves habilitats musicals cantant i ballant junts o en solitari. Aquesta zona estarà ambientada i farà sentir els xiquets/es com a vertaders cantants, també podran escollir complements “fashions”, per a les seves actuacions, un gran ventall de: ulleres, capes, perruques, barrets, etc.. Unes actuacions que no ens podrem pedre.
  • Zona Lliure Photocall: Aquesta serà l’activitat més creativa de totes, ja que tant els xiquets com els seus acompanyants podran fer dissenyar i personalitzar el seu aspecte amb un ventall de complements adequat per a l’ocasió. A banda d’això, per a felicitar al seus amics i familiars aquestes festes.

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,