L’equip de Vives 21 Ràdio i l’Ajuntament de Benlloc han celebrat l’acte de presentació de la nova emissora de ràdio de la Xarxa de Ràdios Vives, instal·lada a Benlloc.

L’acte, obert a tots els veïns i veïnes, així com a convidades i convidats del món de la política, la cultura o l’ensenyament, entre d’altres, es va celebrar ahir al Depòsit de la Participació.

La cita s’ha desenvolupat al voltant d’un programa amb emissió en directe tant via online, perquè poguera escoltar-se arreu del món, com per FM (94.6) per a oients de Benlloc i voltants, conduït per Enric Sendra i Anna Ribés.

El programa s’ha emés en directe, però també s’ha enregistrat i podrà escoltar-se en podcast al perfil de iVoox de l’emissora. A més d’en reemissió cada dia a les 12h i les 17h durant una setmana (fins al dia 22 de juny).

Alguns dels temes més sonants durant la vesprada va ser el caràcter participatiu amb què neix Vives 21 Ràdio, un projecte de ràdios en xarxa que vol créixer tant amb la participació de veïnes i veïns en programes de ràdio com amb la unió de més pobles al projecte.

Benlloc és el primer poble a unir-se al projecte i presentar l’emissora, però ja hi ha altres pobles interessats com és el cas d’Atzeneta del Maestrat o Vilafranca que pròximament formaran també part d’aquesta iniciativa.

Per a més informació podeu visitar tant el web www.benlloc.es i www.vives21.cat. I aquelles persones interessades amb el projecte poden posar-se en contacte per qualsevol via.

 

 

Tags: , , , , , , ,