L’alumnat de l’escola de Benlloc explica en un programa a Vives 21 Ràdio la seua participació en un concert solidari per ajudar Marta i Maria, dues xiquetes que pateixen la malaltia de Batten CNL6.

Xiquetes i xiquets de sisé de primària de l’aulari de Benlloc ha locutat un programa de ràdio a l’emissora local Vives 21 Ràdio, per informar a tota la ciutadania de la seua participació en el concert solidari “Cantem per Marta i Maria”, que serà el pròxim dia 16 de novembre a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

El concert començarà a les 19:30h de la vesprada i es farà un donatiu de 10€ per persona, els beneficis es donaran a aquestes dues xiquetes per lluitar contra aquesta dura malaltia que amenaça la seua vida.

Les entrades poden aconseguir-se a Castelló a Dietania i Montaña Clothing Store i també online a https://martaymariacln6.com

Ací podeu escoltar el programa de ràdio on ho expliquen tot i ens canten algunes de les cançons que es podran escoltar al concert: https://www.ivoox.com/programa-especial-cantem-per-marta-i-maria-audios-mp3_rf_30015897_1.html

 

Tags: , , , , , , ,