Benlloc estrena el parc infantil instal·lat a la Plaça del País Valencià. El nou parc està format per elements de joc col·locats sobre un terra cautxú homologat per garantir la seguretat i protecció de les xiquetes i xiquets.

La nova instal·lació ha suposat una inversió d’aproximadament 45.000 € per a un parc que s’espera tinga una forta acollida perquè està ubicat al voltant de l’escola, la piscina, el pavelló poliesportiu i el pinar.

Els més petits podran gaudir del parc hui mateix a partir de les cinc de la vesprada, passades les hores necessàries per al correcte assentament de tots els materials instal·lats.

Un parc molt esperat pels xiquets i xiquetes. La seua gran expectativa que ha fet que amb el parc encara envoltat amb tanques d’obra, algunes persones accediren al parc i caminaren pel cautxú instal·lat al sòl durant les hores necessàries per al seu assentament. Un fet que ha causat danys i desperfectes al sòl, que estarà danyat per a l’estrena del parc. 

Encara que aquestes imperfeccions s’arreglaran, en este sentit, la corporació municipal demana a tota la població que faça un bon ús d’aquest nou parc municipal.

This slideshow requires JavaScript.

 

Tags: , , , , , ,