L’Ajuntament de Benlloc ha instal·lat contenidors marrons pels carrers del poble en la seua aposta pel reciclatge, i de cara a la posada en marxa del servei de recollida de matèria orgànica que començarà imminentment.

El consistori està preparant el repartiment de poals domèstics i bosses compostables, que els veïns i veïnes podran passar a recollir per les oficines de l’Ajuntament de forma totalment gratuïta a partir del dimecres 7 de novembre. Es repartirà un poal per cada casa. 

La recollida de matèria orgànica es posarà en marxa a Benlloc a partir del mateix dia 7  i s’avançarà en més d’un any a la normativa europea, que entrarà en vigor l’any 2020 i obligarà a tots els pobles i ciutats a instal·lar contenidors marrons i posar en marxa la recollida de fem orgànic. Un projecte que s’impulsa a Benlloc conjuntament amb les poblacions veïnes de Les Coves de Vinromà, Vilanova i La Torre d’en Domènech.

Benlloc compta amb contenidors marrons a tots els indrets del poble i situats al mateix lloc on estaven fins ara, i continuen, els altres contenidors.

 

De moment, les bosses podran depositar-se als contenidors marrons els dimarts i divendres a partir de les 20h, els mateixos dies que el camió farà la recollida. Tal com es cree consciència entre els veïns i veïnes, i aquesta iniciativa funcione correctament, s’augmentaran els dies de recollida de matèria orgànica.

 

Tags: ,