Benlloc es prepara per a acollir, com cada any, el Feslloc. Últims detalls de muntatge poques hores abans de donar inici a la gran festa de la música en valencià.

A 24 h d’encetar la seua 12a edició, el Feslloc va penjar el cartell de sold out en la venda d’entrades anticipades, encara que podran comprar-se a partir del dijous a les 18 h i durant tot el cap de setmana en taquilla, per dies i també abonaments.

El festival torna als seus inicis i se celebrarà enguany en les voltants del poliesportiu, com en les seues primeres edicions, però al mateix temps es viurà el Feslloc més innovador fins al moment, amb l’estrena de polseres amb xip electrònic i la desaparició del tickets i toquens. Amb aquesta novetat també es facilitarà el moviment de la gent i s’agilitzaran les cues.

Per la seua part, l’Ajuntament de Benlloc anima a tots els veïns, veïnes, feslloquers i feslloqueres a viure un cap de setmana de música, festa i convivència, perquè se celebre una edició més sense cap classe de desperfecte, com ha ocorregut fins al moment.

Més informació a: www.feslloc.com

 

Tags: ,