L’Ajuntament de Benlloc obri la convocatòria de les subvencions per a les associacions locals, i triplica la quantitat destinada.

La convocatòria de subvencions podrà fer-se a partir del dia 14 de novembre i el termini finalitza el dimarts següent, dia 20 de novembre.

En recolzament a la cultura i associacions locals, el consistori ha triplicat la quantitat destinada a aquestes subvencions que es dirigeixen a les entitats locals. En l’any 2015 es van destinar 5.500€, per als anys 2016 i 2017 (que l’ajuda es va fer conjunta) van ser 13.000€ i la quantitat que aquest any hi ha per aquestes ajudes és de 18.000€.

La seua tramitació s’ha de fer a través de la seu electrònica, ja que no es permet fer mitjançant cap altre procés. Heu d’accedir a la seu electrònica de l’Ajuntament de Benlloc i seguir els passos següents: Administració general -> Subvencions -> Sol·licitud de subvenció directa.

Si seguiu els passos anteriors, podeu consultar més informació, descarregar la instància i fer la tramitació electrònica.

Podeu descarregar-vos les Bases ací: Bases subvencions culturals-esportives 2018

 

Tags: , , , , ,