Enguany la Mostra Belloquina de Productes de la Terra canvia radicalment la seua imatge i se centra en la idea de la senzillesa i bellesa de la vida en els pobles d’interior. Amb dibuixos específicament realitzats per a la Mostra, l’Ajuntament ha pretès ressaltar com l’interior és portador de l’essència de les coses, i també de la nostra personalitat com a poble en el sentit gran de la paraula.

Cartell de la Mostra de Benlloch 2017

Cartell de la Mostra de Benlloch 2017

Un dibuix d’un poble en fira que condensa tant la Mostra de Benlloch com moltes altres que es fan arreu del nostre territori amb l’ànim de fer passar un dies de festa als veïns i a les veïnes i també, per què no, d’atreure visitants i generar algun ingrés als comerços locals.

En fi, quants més serem més riurem i per això Benlloch vos convida a participar en aquesta festa que preparem amb tantes ganes.

Veïns temporals, ocasionals, momentanis, o de tota la vida: per a tots i totes n’hi ha lloc e
n la nostra Mostra. I en funció d’això l’hem preparada. Tenim activitats per als més menuts, les més inquietes, per als majors i per a les interessades per l’art local.

Podreu gaudir del vi de la terra de castelló i de licors, de formatges de primera i de dolçes i coques rojes especials de Benlloch.

I per sobre de tot amor pels nostres oficis tradicionals, amor per la nostra terra i pels aliments que ens deixa treballar-li, i amor, en fi, pels nostres i les nostres veïnes, els de dintre del poble i les dels pobles propers.

Elaboració cartell Mostra Benlloch 2017

Elaboració cartell Mostra Benlloch 2017

Cada dia ens mirem a l’espill i a força de mirar més i més endins, al nostre interior, de fixa-nos bé en les muntanyes que es dibuixen dintre del nostre iris, veiem els nostres pobles i la nostra gent. I en mig de tot, de l’interior, allà està Benlloch.

Mira’t als ulls i veuràs Benlloch.

Podeu accedir al programa a la nostre nou web turístic: vineabenlloch.com

 

Tags: , , ,