Benlloc celebra el pròxim dissabte 27 d’octubre la tercera edició del TRAIL BENLLOC, i les inscripcions comencen de forma imminent amb diverses promocions.

Demà, divendres 10 d’agost, tots els corredors i corredores poden començar a inscriure’s. Per a aquelles persones empadronades a Benlloc, s’estableix un preu especial de 10 € fins a l’1 de setembre, i des d’aquest dia fins al 26 d’octubre 12€. Per formalitzar la inscripció han de fer-ho de forma personal a l’Ajuntament de Benlloc per poder efectuar el pagament en efectiu.

Per a la resta de corredores i corredors, que faran les inscripcions a través de www.evasionrunningcastellon.com, hi ha diversos preus:

  • Del 10 al 19 d’agost “Promoció Festes”: 11€
  • Del 20 d’agost al 30 de setembre: 13€
  • De l’1 al 26 d’octubre: 15€

L’Ajuntament i Evasion Running Castellón han programat l’eixida a les 9h des de la Plaça del País Valencià, on també es podran recollir els dorsals a partir de les 7:30h i fins a les 8:45h.

Els participants hauran de recórrer 14 kilòmetres en un temps màxim de 3 hores per entrar en la classificació. L’altura màxima del recorregut és de 430 metres i acumula un desnivell de 453 metres. Durant el trajecte, hi haurà dos punts d’avituallament, el primer situat al kilòmetre 5,7 amb sòlid i líquid i un segon al kilòmetre 9,8 només amb líquid.

Com a colofó, a l’arribada hi haurà un bon avituallament, amb entrepans, cervesa, fruita, begudes i refrescs. També hi haurà una zona amb aliments i begudes adequats per a celíacs (cal indicar-se en el moment de la inscripció). De la mateixa manera s’oferirà servei de dutxes.

CATEGORIES

Podran participar en la carrera de muntanya totes les persones que ho desitgen, tot i això els menors de 16 anys cal que porten una autorització del pare/mare/, tutor/a.

Totes les persones participants disfrutaran de l’obsequi d’una camiseta i hi haurà premis per a les tres primeres persones de cada categoria. Les primeres 500 persones inscrites al Trail tindran una “bolsa del corredor” amb calcetins, guants personalitzats, gym sac i camiseta tècnica.

L’entrega dels premis serà aproximadament a les 11:30h.

INSCRIPCIONS PERSONES NO EMPADRONADES ACÍ

 

 

Tags: , , , , ,