El 26 d’octubre a les 9:00h torna el Trail Benlloc amb la seua IV edició.

Com a novetat, aquest any la prova està inclosa dins del primer CIRCUIT AUTONÒMIC DE TRAIL RUNNING 2019 de la Federació Autonòmica de la Comunitat Valenciana.

El divendres 6 de setembre quedarà oberta la inscripció a totes les corredores i corredors.

 

Recorregut

Els participants hauran de recórrer 14 kilòmetres en un temps màxim de 3 hores per entrar en la classificació. L’altura màxima del recorregut és de 430 metres i acumula un desnivell de 453 metres. Durant el trajecte, hi haurà dos punts d’avituallament, el primer situat al kilòmetre 5,7 amb sòlid i líquid i un segon al kilòmetre 9,8 només amb líquid.

El punt de sortida ha sigut establert a la plaça del País Valencià, on també es podran recollir els dorsals a partir de les 7:30h i fins a les 8:45h.

 

La inscripció

El preu de la inscripció per a aquelles persones empadronades a Benlloc serà de 10 € fins al 15 de setembre i de 12 € des del 16, fins al 24. Aquestes persones hauran d’inscriure’s de forma presencial acudint a l’ajuntament de Benlloc i hauran d’efectuar el pagament en efectiu.

La resta de persones hauran de pagar el preu complet:

  • Del 6 al 30 de setembre: 14,50€.
  • De l’1 al 24 d’octubre: 16,50€.

Es podran apuntar persones de totes les edats, encara que els menors de 16 anys hauran de presentar un justificant del pare/mare o tutor/a.

A partir del dia 6 de setembre podreu accedir a les inscripcions punxant ací. S’obsequiarà a tots els inscrits en el Trail amb una samarreta tècnica Runnek.

Categories

 

 

 

 

 

S’atorgaran trofeus per als tres primers classificats en cada categoria.

 

En acabar la carrera els participants disposaran de begudes i menjar en la zona postmeta, també hi haurà una zona reservada per a celíacs amb productes exclusius per a ells, així doncs és important indicar açò al full d’inscripció.

També s’oferiran serveis de dutxes al camp de futbol i piscina.

L’esdeveniment ha estat organitzat per Evasion Running, i podeu trobar més informació rellevant al següent enllaç a la seua web: https://evasionrunning.es/event/iv-trail-benlloc/

 

Tags: , , , ,