Aquest any, per cuidar la població de Benlloc, i com ja s’ha anat anunciant, el FESLLOC es presenta en un format absolutament diferent:

Per una banda, el dijous 9 i el divendres 10, es realitzaran concerts a l’auditori municipal de 19:30 h a 20:30 h, i l’entrada serà gratuïta i estarà limitada a persones residents a Benlloc i acompanyants de residents (prèvia inscripció), per evitar l’entrada al poble de persones externes.

Per altra banda, el dissabte 11 de juliol de 16:00 h a 22:15 h es realitzaran més concerts al Mas de Rander. A aquests sols podran assistir 160 persones, i les entrades han estat repartides per sorteig.

És clar que en els dos casos, però especialment el dia 11 de juliol, se seguiran fermament les recomanacions de les autoritats sanitàries.

  • Cadascú tindrà una cadira assignada, les cadires estaran separades un metre i mig.
  • Mascareta obligatòria quan no es respecte la distància interpersonal.
    Gel hidroalcohòlic disposat en l’accés a la zona de concerts, als lavabos i al costat de la barra.
  • Lloc permanent amb ambulància i auxiliar per atendre qualsevol emergència durant la celebració dels concerts. Es tracta de personal format sobre els protocols COVID.
  • Servei de desinfecció permanent dels urinaris.

Així i tot, serà necessària la col·laboració i responsabilitat de totes i tots els assistents al festival.

Per concloure, des de l’Ajuntament volem manifestar que la decisió de tirar endavant una edició tan especial del Festival ha estat molt meditada, l’Ajuntament no autoritzaria cap activitat que posara en risc la població, ni que fora mínimament. Ni la població local, ni al públic assistent, ni l’equip tècnic i artístic del Festival. Més encara, sabem que tampoc cap altra autoritat permetria eixe risc. Tampoc, per descomptat, la mateixa organització del Festival.

 

Tags: ,