La primera de les actuacions del festival Internacional de Guitarra Daniel Fortea comptarà amb la participació dels xiquets i xiquetes de l’Escola d’estiu de Benlloch.

Aquesta funció destaca per ser el primer teatre musical que narra la història del músic benlloquí Daniel Fortea. Un espectacle escrit i produït únicament i especialment per a Benlloch, la història d’aquest músic està narrada en forma de llibre, plasmada en pintures i representada en obres de teatre, però mai ha estat contada al ritme de la música de guitarra, i serà aquest divendres 4 d’agost a Benlloch, el seu poble d’origen.

En l’espectacle, dos actors representaran els símbols més importants de la nostra ciutat, serà dirigit per Pedro Navarro i amenitzat amb la música dels guitarristes Diego Fabra i Lluís Castany.

Participació dels xiquets i xiquetes de l’Escola d’Estiu de Benlloch

El remat final de l’actuació serà la participació dels xiquets i xiquetes de l’Escola d’Estiu de Benlloch, que estan impacients davant la importància de l’espectacle.

D’aquesta forma, a través d’un personatge simbòlic que és el Molinet de Benlloch, i amb la participació dels més petits a l’obra, l’actuació és a més d’un espectacle, una acció didàctica a través de la qual els xiquets i xiquetes del municipi aprenen sobre la vida i la importància que va tenir, i té, aquest guitarrista.

 

Tags: , , , , , , , , ,