🔶 El Pacte Plana Alta Nord aprova constituir un consorci per dinamitzar el territori.
✅ Els integrants del Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l’Ocupació de la Plana Alta Nord han celebrat aquest dijous 3 de desembre a Benlloc una reunió on s’ha aprovat per unanimitat la creació d’un consorci i designar l’equip de redacció dels seus estatuts. Amb la creació d’un consorci gestor es pretén afavorir la creació d’ocupació i el desenvolupament econòmic, empresarial i social del territori.
👩‍💼 La técnica del Pacte Territorial Plan Alta Nord, Olga Monferrer a presidit l’acte on ha assenyalat que «amb aquesta nova forma jurídica contem amb més ferramentes per a dinatmitzar el territori».
📌 A la reunió han assistit l’alcalde de Benlloc Angel Ribes, la regidora de Benicàssim Vanesa Batalla, l’alcalde de la Serra d’en Galceran Juan Carlos Mateu, l’alcaldessa de les Coves de Vinromà Mónica Nos, la regidora d’Orpesa Araceli de Moya, el regidor de la Vall d’Alba Andrés Gual, el regidor de Vilanova d’Alcolea Rogelio Bellés, Natacha Jiménez de CCOO-PV i José Luis Tena d’UGT-PV.
Per part de Torreblanca ha assistit l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) Vicent Sanz.
✔️ A l’acte també s’han sumat Luisa Alama de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la Universitat Jaume I i els AODL dels ajuntaments del Pacte. Cabanes ha delegat el seu vot i la Torre d’en Doménec ha excusat la seua assistència.
🟩 A l’acte també s’ha presentat la nova marca i les línies estratègiques de La Niuada, el centre d’emprenedoria social del Pacte Territorial de la Plana Alta Nord finançat per LABORA.
🧑‍💼 El técnic de relacions territorials de La Niuada, Isaac Lara resalta que «l’objectiu del nostre centre es la creació d’empreses amb triple valor: el social, l’ambiental i el financer».
🙂 El centre ofereix els serveis d’assessoria en la creació d’empreses socials, la impartició de tallers en economia social i emprenedoria sostenible i l’obertura d’un espai de treball coworking ubicat a la seu de Benlloc.
 

Tags: , , ,