La Mostra Belloquina de Vins i productes de la Terra acull en la seua XVII edició dos grups de música infantil i juvenil que conviden a les persones assistents a gaudir en família de la cultura musical, l’artesania dels expositors, jocs infantils i tallers de serigrafia, així com dels vins de la comarca i gastronomia tradicional a la Plaça del Vi.

Una nova edició de la mostra vesteix Benlloc de tradició, gastronomia, cultura i festa durant els dies 13 i 14 d’abril. Una fira artesanal que es defineix com l’aparador comarcal de vins i productes de la terra; i es caracteritza per apostar també per la cultura i la música.

Seguint aquesta línia, Benlloc acull baix el paraigua del “Festival Música Mostra” dues actuacions de grups de música infantil i juvenil, a més de les actuacions de les associacions musicals i de danses del municipi. Dani Miquel i Els Jóvens seran els encarregats de posar el to música a la Mostra Belloquina.

Ja com una tradició, la Mostra comptarà amb totes les activitats necessàries per gaudir en família. Música i jocs infantils, tallers de serigrafia i més de 60 expositors de productes artesanals de tot el territori, al mateix temps que 14 cellers castellonencs i gastronomia tradicional a la Plaça del Vi.

L’actuació del Grup de Danses Rabalaire de Benlloc obrirà el Festival Música Mostra el dissabte 13 d’abril a les 18:00h. A continuació Els Jóvens, un grup de folk pop valencià amb instruments tan variats com el guitarró, la bandúrria o el llaüt.

Els seus principals referents són, per una banda, Al Tall, dels que reben sobretot una influència semàntica. D’altra banda, grups que han intentat portar el folklore a la seua manera de vore el pop, i en este aspecte destaquen el pes de Pep Laguarda. Segons diuen ells mateixos, intenten incorporar la música i la cultura popular valenciana a la seua visió de veure el món.

Per finalitzar la programació del dissabte, i ja celebrat en altres edicions torna Tastabanda, un concert de maridatge de la Banda de Música Amor a l’Art, on les persones assistents podran tastar alguns dels vins de la comarca i alhora gaudir de la música de la banda municipal.

El diumenge, a les 12:30h serà el torn de Dani Miquel “El Cantacançons”, dolçainer, compositor i cantautor valencià, amb el seu repertori de cançons infantils.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ ACÍ 

 

Tags: , , , , ,