Benlloc serà durant els dies 13 i 14 d’abril l’aparador comarcal de vins de Castelló i productes artesans. Dues jornades que combinen gastronomia, tradició i cultura, amb un seguit d’activitats destinades especialment a públic familiar.

Més de 70 expositors de productors i artesans mostraran a Benlloc una gran varietat de productes gastronòmics com formatges, embotits, espècies, coques o torrons i també productes artesanals com ceràmica, cosmètica, bijuteria, antiguitats, forja, cànem o pedra.

A més a més d’una de les majors mostres de vins de la Terra de Castelló, que converteix la mostra en una cita anual ineludible.

Pel que fa a la programació, en la seua XVIII edició la Mostra manté els ja tradicionals actes com la marxa turística a cavall, els dinars populars, o la “Tascavall”, una tasca específica per a cavallistes damunt del cavall, unes barres que es col·loquen a uns 2 metres d’alçada perquè els cavallistes puguen prendre alguna cosa damunt del cavall.

L’Ajuntament va programar aquesta activitat per una demanda per part dels cavallistes, ja que el primer acte de la Mostra, des de fa uns 10 anys és una volta a cavall pel terme, i ja celebra la seua tercera edició.

Per a aquesta edició també es reprén el Tastabanda, un concert de maridatge de la Banda de Música Amor a l’Art que ja s’havia celebrat en altres ocasions, on veïns i veïnes podran tastar alguns dels vins de la comarca alhora que gaudiran de la música de la banda municipal.  

En la Plaça del Vi hi haurà una forta representació dels vins de la comarca on es podran tastar i es faran diverses presentacions de les novetats dels cellers presents.

Un altre dels plats forts de la programació del cap de setmana és el Festival Música Mostra, que engloba les actuacions del grup alacantí de folk pop Els Jóvens i del dolçainer, compositor i cantautor valencià Dani Miquel amb el seu repertori de cançons infantils, així com l’actuació del Grup de Danses Rabalaire de Benlloc.

I també com a novetat, en la Mostra s’estrenen diversos tallers de serigrafia que s’acompanyaran d’un parc infantil amb jocs populars.

Consulta la programació ACÍ

 

Tags: , , , , , , , , ,