Benlloc acull els dies 13 i 14 d’abril la tradicional Mostra de vins i productes de la terra, on es donarà a conéixer un gran ventall de productes artesans, gastronomia, música i també vins de la comarca.

Un poble que ja s’ha consolidat com l’aparador dels vins de la comarca amb la celebració de diverses festivitats al voltant de la cultura vitivinícola. Una d’elles aquesta mostra, que entre la seua programació destaca la “Plaça del Vi”, en aquesta edició atrau el nombre més gran de cellers de la província mai abans reunits en cap acte en Castelló.

Hui en dia cinc d’aquestes bodegues estan assentades a Benlloc, que ha passat de no tenir-ne cap anys enrere a tenir el Mas de Rander, Barranc dels Cirers, Florencio Mateu, Subarra i Les Mules.

Juntament amb les bodegues belloquines, seran nou més les que mostraran les novetats vinícoles a la Plaça del vi els dies 13 i 14 d’abril: L’Estanquer de Canet lo Roig, Castells i Montoliu de la Torre d’en Doménec, Flors, Roques Negres i Barón d’Alba de Les Useres, Bellmunt i Oliver de Cabanes, Almarós de Soneja, Alcovi d’Almedíjar i la Cooperativa de Viver. Un total de catorze cellers.

Al voltant de la cultura del vi també es recupera, després d’alguns anys, el Tastabanda, un concert de maridatge de la Banda de música Amor a l’Art. Un innovador tast de vins acompanyat per la música de la banda.

A més a més dels vins de la terra, Benlloc serà durant aquest cap de setmana un aparador cultural amb l’actuació d’Els Jóvens, Dani Miquel i el grup de danses Rabalaire.

 

Tags: , , , , , , ,