Han començat les obres de millora a la CV-156, concretament al kilòmetre 4, on hi ha una corba perillosa que ha sigut ja testimoni de diversos accidents a causa del problema de lliscament amb el paviment.

Complint amb la promesa que va fer a l’Ajuntament cap a finals del 2017, la Diputació de Castelló, ha començat els treballs de millora dels tres punts perillosos que hi ha als diferents accessos al municipi.

Acabada la modificació del paviment que solucionarà el problema de lliscament que hi ha amb aquesta corba, tècnics de la Diputació de Castelló passaran a resoldre els problemes de seguretat que hi ha també a la CV -152 i CV – 155.

A la carretera que uneix Benlloc amb la Serra d’Engalceran (CV-155), la vegetació fa que la visibilitat dels conductors i conductores no siga suficient per a transitar amb seguretat. Per eliminar aquest risc de la carretera es procedirà a l’extracció de la vegetació que incomoda als conductors i conductores.

I també s’actuarà a la carretera CV-152 (que uneix Benlloc amb la CV-10 i és coneguda popularment com “l’empalme”), on les arrels dels pins que l’envolten, ixen a l’exterior i creen bonys que són incòmodes per a la circulació dels vehicles i també afecten la seguretat dels conductors i conductores.

 

 

Tags: , , , , , , ,