L’Ajuntament de Benlloc s’ha fet càrrec de l’última modificació de l’edifici de l’escola pública per millorar l’accés dels i les alumnes a les aules.

Una obra de millora amb un cost de 11.020,32€ que ha suposat la construcció d’una porta que dóna accés al passadís, ja que fins ara, l’última aula construïda no tenia accés directe a l’exterior, i els xiquets i xiquetes havien de passar per una altra aula  per poder eixir i entrar.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Açò és causa de l’augment d’alumnes que està vivint l’escola de Benlloc,  per això, ja fa un temps es va haver de dividir l’aula multiusos en dues classes per poder atendre les necessitats dels xiquets i xiquetes. Ara s’ha construït una porta perquè aquesta aula nova tinga un bon accés i no interrompre el curs de les altres classes.

També s’ha fet una millora al pati, amb la instal·lació d’un envelat a una part del pati perquè puguen fer activitats a l’exterior però resguardats del sol.

Amb aquesta actuació el consistori vol millorar la seguretat i comoditat dels xiquets i xiquetes de l’escola de Benlloc.

 

 

Tags: , , , , ,