L’activitat cultural en festes de Benlloc s’ha fet sentir amb diverses iniciatives organitzades per l’Ajuntament de Benlloc, però també per la Comissió de Festes i les Festes Braves.

Xavi Sarrià i Key Day en acústic van omplir la plaça de l’Església un diumenge de tancament de Festes amb unes 250 persones. El concert presentava el llibre infantil El País de l’Olivera que, amb la lletra de la popular cançò d’Obrint Pas, compta una història d’infantesa, amb il·lustracions d’Aitana Carrasco.

El concert va ser la culminació d’un bon grapat d’activitats culturals que han aconseguit un ampli seguiment de públic i també han posat l’accent cultural a les festes majors de Benlloc.

A banda del concert de Xavi Sarrià l’Ajuntament de Benlloc va programar un contacontes a càrrec de Joanvi Cubedo “El Tio Vicent”, i un espectacle de malabars a càrrec de Víctor Garmendia.

La Comissió de Festes, per la seua banda havia programat també diversos actes. El mateix dia d’inici les festes s’obrien amb un concert de banda Amor a l’Art a l’Auditori, mentre que el segon dia s’obria una exposició, també a l’auditori, sobre l’obra que ha estat treballant la Escola durant el present  curs, el Petit Príncep.

Entrevista sobre l'obra El Petit Príncep

El mateix dia, Joanma Velasco, mestre del taller d’escriptura que s’ha fet a Benlloc, presentava el seu llibre “De los verbos del olvido”.

Per la seua banda les Festes Braves organitzaven un bon grapat d’activitats amb la vocació de ser alternativa als bous. D’elles en destaquem l’actuació de la cantant Marie Bernete en la sessió de micros oberts.

 

 

Tags: , , , ,