Benlloch acull els pròxims dies 4, 5 i 6 d’agost la quarta edició de Festival Internacional de Guitarra “Daniel Fortea”, una celebració que fusiona en diferents escenaris del municipi la cultura amb la música i el vi de Benlloch.

El certamen s’inaugura amb un espectacle inèdit “El musical de Fortea” el divendres 4 d’agost a les 23h a l’auditori municipal de Benlloch. Un espectacle escrit, produït i compost especialment per a Benlloch que explica la vida de Daniel Fortea al ritme de la música. L’obra es descriu com un teatre musical en el qual participaran l’actor Daniel González, els guitarristes Diego Fabra i Lluís Castany i els xiquets i xiquetes de l’escola d’estiu de Benlloch.

En la segona jornada, la música de la guitarra s’acompanyarà amb els vins de Benlloch. Guitarra i vi, es realitzarà a la Plaça Remur el dissabte 5 d’agost a partir de les 23h. Un espectacle encapçalat per Maurizzio Di Fulvio i amb la participació del guitarrista Josep Flich.

Maurizzio Di Fulvio és consegut per guanyar nombrosos primers premis en concursos internacionals i destacat per la seua activitat a Europa i Amèrica del Sud, a més, és considereat pels crítics, com un dels més originals i destacats guitarristes actuals. Aquest concert s’acompanyarà d’una degustació de vi dels cellers de Benlloch.

El tancament d’aquest festival es farà el diumenge 6 d’agost a les 20h a la Plaça de l’Esglèsia. “Del pentagrama a la buleria”, estarà dirigit per Carlos Piñana i acompanyat pel guitarrista Aarón Jiménez. Carlos Piñana, descendeix de família flamenca, és nét del cantaor Antonio Piñana, patriarca dels cants miners. A més, Piñana, destaca per rebre destacats premis, com el primer premi “Sabicas” en el Festival Nacional de Joves Flamencs o el primer premi miner en el Festival Internacional del Cant de les Mines.

L’Ajuntament de Benlloch organitza aquest festival des de l’any 2014 en memòria de l’editor de música, professor i consegut guitarrista nascut a Benlloch.

Programa IV Festival Internacional de Guitarra Daniel Fortea

Dia 4 d’agost

23:00h.- “El musical de Fortea” Teatre musical de la història de Fortea, amb la participació de Daniel González (actor), Diego fabra (guitarra), Lluís Castany (guitarra) i Escola d’Estiu de Benlloch.

Dia 5 d’agost

23:00h.- “Guitarra i vi” Actuació de Maurizzio Di Fulvio amb la participació de Josep Flich (guitarra).

Dia 6 d’agost

20:00h.- “Del pentagrama a la buleria” Actuació de Carlos Piñana amb la participació d’ Aaron Jiménez (guitarra).

 

Tags: , , , , , ,