Benlloc va donar ahir per finalitzades les seues festes patronals amb l’espectacle “Aquiles”, un teatre al carrer que al costat dels focs artificials, va posar punt i final a aquesta setmana. Una cita que ha omplit d’activitats la localitat durant 9 dies i que deixen en la retina un bon nombre de moments viscuts pels seus habitants i les persones que han tornat al poble per a viure aquests dies d’alegria i retrobament amb família i amics.

Música, concursos, balls, sopars, jocs infantils i bous han protagonitzat aquests dies en què també s’ha honrat a la Mare de Déu de l’Assumpció. Els més xicotets han pogut gaudir de matalassets i castells inflables, jocs populars i bous alternatius. També s’han reptat els més majors buscant la millor paella de la localitat, la millor disfressa o la millor actuació de “Tu cara me suena”.

Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a tots i totes per aquesta setmana tan increïble plena de festivitat, emocions i cultura. Principalment donem les gràcies a la Comissió de festes pel seu gran treball durant mesos i sobretot aquesta setmana per a poder dur a terme aquestes festes que tant hem gaudit. També, gràcies a la banda de música per amenitzar cada moment amb la seua música i estar sempre disposats a mostrar-nos el seu art. Gràcies també a tots els veïns i veïnes de Benlloc, així com als i les assistents que han omplit els carrers tota aquesta setmana.

Gràcies per fer altres festes inoblidables, Benlloc!!!

 

Tags: , , ,