L’escola de Benlloc estrena instal·lació de megafonia i xarxa wifi per a tot el centre. I acaben els treballs de pintura amb murals educatius al pati de l’escola.

Els xiquets i xiquetes de l’últim curs de primària de l’escola van decidir fer una recol·lecta per aconseguir fons i instal·lar un servei de megafonia a l’escola, que serviria per a avisar del canvi de les classes i també de qualsevol informació que siga d’interés per a tot l’alumnat i professorat.

Durant el primer trimestre del curs escolar, l’alumnat va demanar ajuda als comerços del poble per fer lots de productes, que després van sortejar. Amb aquesta iniciativa l’alumnat va aconseguir 700€ amb la intenció de destinar-los a la megafonia del centre.

En resposta a aquesta iniciativa, l’equip de govern, ha decidit fer-se càrrec dels costos de la megafonia (2.000€), així com del servei de xarxa wifi (600€) que s’ha instal·lat per tot el centre i també de les pintures dels murals educatius que ara decoren el pati de l’escola.

Així, el consistori ha destinat part del pressupost en aquests serveis que milloren la qualitat del centre escolar i es fa càrrec de tots els treballs de manteniment del centre. Els fons que l’alumnat va aconseguir amb els sortejos dels lots de productes, seran per a comprar material didàctic per a l’escola quan siga necessari.

 

Tags: , , , ,