L’Ajuntament de Benlloch disposa d’exemplars del llibre “Manual d’arquitectura popular de Benlloch” de l’autor belloquí Salva Mateu i Mateu per facilitar als veïns i veïnes interessats de forma gratuïta.

“Manual d’arquitectura popular de Benlloch” és un llibre l’edició del qual ha segut promoguda per l’Ajuntament de Benlloch, amb textos de Salva Mateu i Mateu, veí del municipi. A més de la col·laboració de José Miguel García Beltrán amb el pròleg i algunes de les il·lustracions i fotografies del llibre.

L’Ajuntament ha promogut l’edició i la presentació ha estat feta per l’alcalde, Ángel Ribés Bellés.

Segons s’explica en el llibre, l’objectiu d’aquesta producció és “donar a conéixer el Pla General d’Ordenció Urbana (PGOU) de Benlloch i les característiques de l’arquitectura popular de Benlloch d’una manera didàctica a través d’exemples visuals que es troben al mateix nucli urbà”, d’aquesta manera el llibre compta amb explicacions acompanyades de fotografies que mostren d’una manera senzilla l’arquitectura de Benlloch.

Tots els veïns i veïnes que estiguen interessats en gaudir d’un exemplar d’aquesta publicació poden passar a recollir-lo a l’ajuntament en horari de 8:30h a 15:00h.

 

Tags: , , ,