Hui ha estat presentat el llibre de Salvador Mateu, Manual d’arquitectura popular de Benlloch, en un acte organitzat per l’equip del Taller d’Ocupació de Benlloch Vicultour.

Públic assistent a la presentació

Públic assistent a la presentació

El llibre va ser encomanat per l’Ajuntament per tal de servir com una guia pràctica, molt visual i senzilla, però al mateix temps rigorosa de l’arquitectura local aplicant la normativa urbanística del Pla General d’Ordenació Urbana de Benlloch.

Amb l’acurat treball de Salvador Mateu, els veïns i les veïnes disposen d’un manual molt útil a l’hora de mamprendre una reforma o una construcció nova en la part vella del poble, que ara està protegida per la nova normativa.

Salva Mateu, l'autor del llibre, i José Miguel García, prologuista, posen amb un dels exemplars presentat.

Salva Mateu, l’autor del llibre, i José Miguel García, prologuista i il·lustrador, posen amb un dels exemplars presentat.

El llibre ha estat prologat i il·lustrat per José Miguel García, un gran coneixedor de la història del poble, i elaborat per Salvador Mateu, jove arquitecte local.

El llibre està a disposició dels veïns i les veïnes, per als que s’ha fet un per habitatge, però hauran de vindre a per ell a l’Ajuntament. La resta dels interessats el poden descarregar d’Internet an estarà disponible en pocs dies.

La presentació ha estat organitzada per l’equip del Taller d’Ocupació Vicultour de Benlloch, en una de les primeres accions pràctiques realitzades. L’èxit de l’acció ha estat notable.

 

Tags: , ,