Ja estan a la venda les entrades per al concert de Toni Porcar & Co. que tindrà lloc el dissabte 21 de desembre a les 20:00 h a l’auditori municipal de Benlloc.

Toni Porcar és un compositor, guitarrista i cantant castellonenc amb una extensa trajectòria. Va començar en els anys 90 amb un grup anomenat De Bat a Bat que fins i tot es va traslladar a Madrid per a cridar directament a la porta de les grans companyies allí instal·lades. El grup acabà separant-se i Toni va començar a ser uns dels guitarristes més respectats de l’escena rock castellonenca. Ha passat per multitud de bandes (Motel, BámbolaSimago Lemons, Propietat Privada, etc.), però mentrestant, durant aquests anys, ha anat realitzant enregistraments amb temes propis que presentarà en aquest concert.

Al seu últim concert a l’Auditori Municipal de Castelló, les entrades (250) es van esgotar ràpidament. Les expectatives són que aquesta vegada també s’esgoten en poc de temps.

Podeu vindre per les entrades a l’Ajuntament a partir de demà dimecres. Cada una costarà un euro i els beneficis aniran íntegrament destinats a l’ONG Open Arms.

 

Tags: , , ,