Aquest divendres 25 d’octubre a les 19:30h tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Benlloc la presentació de la primera Escola Rural d’Emprenedoria Social.

L’Escola Rural d’Emprenedoria Social es tracta d’una innovadora proposta de la Plataforma per al canvi social, Nittúa, que pretén crear un espai de comunicació entre el món rural i l’urbà a través dels emprenedors. És clar que serà primordial la participació del territori perquè l’Escola funcione, és per això pel que es convoca una xarrada de presentació aquest divendres a la que poden acudir totes aquelles persones interessades a conéixer de primera mà la proposta.

“L’Escola ajudarà a l’aixecament dels valors socials i ambientals com l’eix de construcció del territori, aportarà un espai de convivència i de relació entre el món urbà i el rural i compartirà el desenvolupament de projectes d’emprenedoria que generen ocupació i activitat econòmica i que recolzen la lluita contra la despoblació”, conta Raül Contreras, director de la plataforma Nittúa.

Aquesta primera Escola estarà situada en Benlloc i des d’ací es pretén replicar a altres municipis tant de la mateixa comarca com de la resta de l’Estat.

 

Tags: , , ,