El Centre Rural d’Emprenedoria Social (ERESS) de Benlloc, que es va veure obligat a cancel·lar l’inici de l’activitat de mentoria i formació per a la creació d’empreses socials a causa de la crisi de la Covid-19, llança un programa d’incubació 100% digital i gratuït. Es tracta d’una proposta que donarà resposta als emprenedors preinscrits en el centre ERESS que consideren continuar emprenent i fer realitat el seu projecte durant el període de la Covid-19.

El Centre ERESS, situat a Benlloc, província de Castelló i finançat per Labora des del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i Ocupació Plana Alta Nord, presenta aquesta solució des del 4 de maig, de la mà de la plataforma Bridge For Billions, una empresa especialitzada en emprenedoria i en innovació amb propòsit.

Els quatre emprenedors preinscrits, que han optat per aquesta solució en línia, seguiran un programa d’acompanyament metòdic per a aprendre a emprendre pas a pas. Ho faran des de la proposta de valor, el grup d’interés, passant pel pla de màrqueting, de creixement i d’impacte, amb l’objectiu de validar els seus projectes i millorar els seus models de finançament.

També es beneficiaran de formacions i de connexió amb mentors experts, així com accés a tota la comunitat de ERESS.

 

Tags: , , , ,