🔻Programa Sostenibilitat: Ajudes a l’impuls en matèria de sostenibilitat en PIMES, Cambra de Comerç🔻
 
📌Objectiu: millorar la competitivitat de les pimes mitjançant l’impuls de la sostenibilitat, així com reactivar l’economia sobre la base d’aquesta, posant en valor les seves repercussions econòmiques, socials i mediambientals, i a l’Agenda 2030.
 
👱‍♂️👱‍♀️Dirigit a: Pimes o Autònoms amb activitats empresarials i professionals recollides en l’IAE (exclosos sectors pesca, aqüicultura, carbó i producció primària agrícoles)
 
Consta de 2 fases successives:
👉FASE I: DIAGNÒSTIC ASSISTIT EN SOSTENIBILITAT
Aquesta fase consisteix en l’elaboració d’un Diagnòstic Assistit en matèria de Sostenibilitat que permetrà a la Pime analitzar el seu nivell de desenvolupament sostenible i les seves possibilitats de millora.
Fase gratuïta: Subvencionat al 100%
 
👉FASE II: AJUDES PER Al PLA PERSONALITZAT I IMPLANTACIÓ
En aquesta fase, proveïdors externs a la Cambra, realitzaran la implantació de les solucions establertes en el Diagnòstic.
Inversió en l’empresa: Subvenció del 50% sobre una inversió màxima de 7.000€ =Ajuda màxima 3.500 euros.
 
📆Termini de presentació: Del 8 de juny a les 9.00 h. fins al 30 de setembre de 2021 a les 14.00 h. (o fins a esgotar pressupost). En edicions d’altres programes el pressupost s’ha esgotat el primer dia.
 
✏️Lloc de presentació /tràmit de sol·licitud: El tràmit de sol·licitud de participació serà exclusivament per: Seu electrònica ( https://sede.camara.es/sede/castellon ). Haurà de disposar de Certificat digital i de l’aplicació autosignatura.
 
➕Més informació i consultes: Cambra Castelló 964 35 65 00
https://www.camaracastellon.com/es/competitividad/programasostenibilidad 
 

Tags: , , , , ,