Dilluns 5 de setembre l’Ajuntament de Benlloch va rebre la visita de Raquel Huete, Directora General de Turisme, que va acudir invitada per l’Alcalde, Àngel Ribés, amb la finalitat d’exposar-li els projectes en què l’Ajuntament i el sector privat del poble treballen per dinamitzar turísticament la localitat.

A la visita es va afegir posteriorment el president d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, i el secretari de la IGP-Castelló Victor Bellmunt, manifestant així el clar interès de la IGP per l’enoturisme.

La primera part de la visita va consistir en una reunió tècnica amb el regidor de Foment, Vicent Casanova i l’Alcalde, on es van tractar temes com el turisme gastronòmic, els productes de qualitat de Benlloch i l’enoturisme. Posteriorment es va realitzar una visita al camí dels Romans i al Celler de Mas de Rander.

En acabar la visita es va fer una degustació de productes de la zona: Coca de ceba d’Alcalà, coca roja de Benlloch, coca de verdures de Torreblanca, coca de tomata de Benicàssim, entre altres productes tradicionals de la comarca.

 

Tags: , , , , , , ,