L’Ajuntament de Benlloc participa un any més en el programa de Voluntariat Ambiental de la Generalitat Valenciana.  Per aquelles persones interessades a participar en el programa que se celebra durant els tres mesos d’estiu, s’impartirà una sessió de formació.

Qui vulga participar d’aquest projecte pot acudir a l’Ajuntament el dimarts dia 22 de maig de 11h a 14h per assistir a la sessió, no és necessari inscriure’s.

Els voluntaris i les voluntàries es dedicaran durant l’època d’estiu, a les tasques de control i informació per a evitar els incendis i els comportaments incívics en el medi natural. Així com a la vigilància de les zones forestals amb què compta el terme municipal i la conscienciació dels visitants, agricultors i residents temporals als masos i cases amb entorn forestal.

El voluntariat ambiental l’organitza l’Ajuntament de Benlloc, i és finançat per la Generalitat Valenciana i el mateix Ajuntament.

Amb aquesta acció, el municipi vol conservar, protegir i promocionar els espais forestals, especialment contra el risc d’incendis. Tot això serveix també per a educar la població a través dels voluntaris i voluntàries en prevenció.

 

 

Tags: , , , ,