El pròxim 31 de gener, els xiquets i xiquetes de l’escola i de l’escola infantil de Benlloc celebraran el dia de l’arbre amb una plantació al Camí de les Corregudes i al pati de l’escola.

Per a la realització d’aquesta acció l’Ajuntament ha adquirit aproximadament 300 arbres entre ciprers, carrasques, pins i lledoners.

Durant una setmana, operaris de l’Ajuntament han treballat per preparar el terreny per a la plantada dels arbres. Primer han desbrossat l’esplanada i després han fet els forats per a la plantació. El pas següent queda en mans dels més joves del poble.

El dia 31, al matí, seran els xiquets i xiquetes de l’escola d’infantil i primària els que es traslladaran fins al Camí de les Corregudes per fer plantació. A la vesprada, els xiquets de l’escola infantil (d’entre 0 a 3 anys) també celebraran la festa de l’arbre, ho faran amb la plantada d’arbres al pati de la seua escola.

Cal destacar que pròximament, l’equip de govern fixarà i informarà d’una data perquè siguen tots els veïns i veïnes del poble que ho desitgen, els que participen en aquesta plantació d’arbres en diferents punts de la localitat.

Amb accions d’aquest tipus el consistori vol traslladar la importància de què els més petits coneguen la vegetació del nostre voltant i vol conscienciar la ciutadania de la importància de la cura de la natura.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Tags: , , , , , , , ,