Actuacions musicals, obres de teatre infantil i adult, jornades educatives i divulgatives, titelles, tallers i molt més completen la programació cultural dels últims mesos de l’any a Benlloc.

Una agenda cultural per a tots els gustos i molt completa que comença amb el Cicle Titellavolta els dies 20, 21 i 22 de setembre.  Un cicle dirigit a públic infantil, on les dues primeres sessions seran exposicions de titelles (dijous 20 de 17h a 20h i divendres 21 de 9h a 14h i de 17h a 20h), i el cicle acabarà amb un taller de titelles (dissabte 22 de 11h a 14h) i l’espectacle “El pirata barba” el dissabte a les 18h. Tota la programació està dirigida a un públic familiar i serà l’Auditori Municipal.

Els actes de setembre continuen el cap de setmana següent amb l’obra de teatre “Les solidàries” a càrrec de la companyia de teatre polític A Tiro Hecho. Serà el divendres 28 de setembre a les 20h a l’Auditori Municipal en el marc de les Jornades per la Memòria Històrica de Benlloc, que celebren la seua tercera edició el dia 29 de setembre i que per primera vegada concentren tots els seus actes en un dia, s’inauguraran a les 10h i comptaran amb ponències, taules rodones, exposicions i projeccions de documentals fins a les 19h.

OCTUBRE TEATRAL, BENLLOC ESCÈNIC

A l’octubre? Teatre. Benlloc Escènic és el paraigua que engloba tres actuacions teatrals els dies 6 i 20 d’octubre i el dia 2 de novembre. La primera de les sessions programades – el dia 6 d’octubre a les 18h a l’Auditori Municipal – és l’obra “El viatge d’Estel” de la companyia Poika Escènica, un espectacle dedicat als més xicotets i xicotetes,  on el públic s’integra en la història, despertant així la imaginació, els sentits i les ganes de compartir i disfrutar.

“Sabates en l’aire” és la segona actuació del cicle Benlloc Escènic. Un espectacle de circ contemporani, dansa i teatre produït per La Furtiva. Serà el dissabte 20 d’octubre a la Plaça de Sant Antoni a les 12:30h.

NOVEMBRE DE LA TERRA: MÚSICA I VI

I per encetar novembre, l’última de les actuacions de Benlloc Escènic i primera del festival Viniterrània: Xavi Castillo News! es donarà cita a la Plaça Sant Antoni el divendres 2 de novembre a les 20h. En el marc del festival de música i vi Viniterrània, també es podrà gaudir a Benlloc de la música de Be wine (my friend), Trokamba Matanusca i FOK (Kepa Junkera amb Pep Botifarra i Hilari Alonso) el dissabte 3 de novembre a partir de les 20h i del rock infantil de Ramonets el diumenge 4 de novembre a les 11:45h. Música que amenitzarà la tasca del vi de la terra i molts altres actes que completen la programació de la Festa de la Verema els dies 2, 3 i 4 de novembre.

Els actes del mes de novembre segueixen amb música, la Banda Amor a l’Art celebra el tradicional concert de Santa Cecília el dissabte 24 de novembre  a les 19:30h a l’Auditori Municipal.

DESEMBRE MUSICAL: ROCK I JAZZ

Desembre musical, el dia 8 de desembre se celebrarà la segona edició de la Nit de Jazz, amb l’holístic jazz del grup Jim War Brou. Una jove formació que naix en 2017 i que ens mostrarà cançons que es veuran transformades amb arranjaments originals i improvisacions que no deixaran indiferents. I també BRON, un conjunt format per piano, baix i bateria que busca explorar noves rutes del jazz amb Thelenious Monk com a guia principal.

Nuc, Heatwaves i Ruth Baker Band es donaran cita també a l’Auditori municipal el dia 22 de desembre en la Nit de Rock.  Des de La Safor, NUC ens permetrà gaudir d’una fusió de rock i indie amb tocs de pop i sons electrònics. Heatwaves, una música amb influències dels anys 60 amb un toc actual, temes propis i versions retocades de grans veus femenines dels 60. I des de Castelló amb una trajectòria curta com a banda  però potent, han actuat en ciutats com Madrid i València, també a la nostra terra en festivals de gran renom com el FIB.

La intensa programació de desembre també ens portarà a Benlloc teatre. L’espectacle infantil La memòria de l’aigua de la companyia Albert Vinyes. Serà el dia 27 de desembre a les 18h a l’Auditori Municipal.

I per finalitzar amb la programació planificada fins al moment. En dia 3 de gener  encetarem l’any i la programació cultural del 2019 amb una segona obra de la companyia d’Albert Vinyes, l’espectacle infantil Petit o Gran a les 18h a l’Auditori Municipal.  I la màgica Nit de Reis estarà amenitzada per la companyia Baraka Circ.

DESCARREGA EL CARTELL COMPLET ACÍ