La Plana de l’Arc🌿 es “Benlloc”, on resideix la bellesa
El nucli de població de Benlloc té el seu origen en les alqueries musulmanes de Benifaixó i Tahlfazar. Les empremtes de la cultura islàmica han quedat impreses en la arquitectura de l’aigua repartida pel paisatge: aljubs, basses i abeuradors. Ja per l’any 1278, en la seua denominació primitiva, van triar el topònim “Belllloch” (lloc bell, bell), per denominar aquest territori i la seua gent, la belloquina i el belloquí.
No necessitaràs molt per enamorar-te d’aquesta localitat, de la seva gent, dels seus menjars i el seu vi. Els seus camps, les seves vinyes, els seus aromes… i la seva essència mediterrània captiva els turistes i deixa en ells una empremta inoblidable.
Vine a conèixer-nos!
Visita la nostra web i coneix més de Benlloc:
—————–
La Plana de l’Arc🌿 es “Benlloc”, donde reside la belleza.
El núcleo de población de Benlloc tiene su origen en las alquerías musulmanas de Benifaixó y Tahalfazar. Las huellas de la cultura islámica han quedado impresas en la arquitectura del agua repartida por el paisaje: aljibes, balsas y abrevaderos. Ya por el año 1278 , en su denominación primitiva, eligieron el topónimo “Bell-lloch” (lugar bello, hermoso), para denominar este territorio y a sus gentes, la belloquina y el belloquí.
No necesitarás mucho para enamorarte de esta localidad, de sus gentes, de sus manjares y su vino. Sus campos, sus viñas, sus aromas… y su esencia mediterránea envuelve a los viajeros y deja en ellos una huella inolvidable.
¡Ven a conocernos!
Visita nuestra web y conoce más de Benlloc:
Visita
 

Tags: , , , ,