Per continuar amb la setmana contra la violència de gènere, el dissabte dia 30 de novembre a les 19:00h es projectarà a l’auditori municipal de Benlloc el documental “Volar” una producció d’EMAKUNDE, l’Institut Basc de la Dona.

La cinta, escrita i dirigida per Bertha Gaztelumendi, es va presentar en el Festival de Cinema de Sant Sebastià al setembre de 2017.

El documental conta la història de nou dones amb un passat de violència de gènere que comparteixen un cap de setmana en el camp lluny de la seua vida quotidiana. Són dones de diferents edats i professions però capaces de reconéixer-se unes en altres sense necessitat de les paraules. Els uneix el coratge d’haver-se enfrontat a l’infern d’aqueixa violència, d’haver sobreviscut i també de voler donar un sentit al sofriment patit. I posen a la disposició d’altres dones i de la societat el seu recorregut vital.

Les entrades a l’espectacle es podran comprar a l’ajuntament de Benlloc i valdran 1€. Els beneficis aniran destinats íntegrament a una ONG.

 

 

 

Tags: , , , ,