Entre el temes que s’han de tractar en la reunió que s’ha de celebrar el proper dimarts dia 30 d’abril, destaquen l’avaluació de la Mostra i alguns dels pasos més importants que cal de cara als propers mesos.

Ja fa un mes que s’ha celebrat la Mostra i cal avaluar-la. Hem de parlar de les errades i de les virtuts de l’edició de 2006 de la Mostra per a millorar-la entre tots i totes de cara a l’any que ve.També s’ha de reprendre els treballs per a potenciar el procés de participació ciutadana del poble. Vos recorde que estem en una fase molt important del procés i és fonamental que molta gent participe: vosaltres heu d’estar, i els vostres amics, amigues, familiars i coneguts també. En primer lloc cal constituir un grup de treball estable per a que siga el que coordine el projecte. En segon lloc cal determinar el sistema per a decidir a què es destina la porció del pressupost municipal que queda reservat a projectes fruit del procés de Participació Ciutadana. Hi ha moltes més coses per a tractar com podeu veure a l’ordre del dia que vos adjunte i que evidentment està obert a les vostres propostes.

EN ESTA FASE ÉS FONAMENTAL QUE ACUDIU A LES CONVOCATÒRIES. TENIM MOLT A GUANYAR SI TREBALLEM TOTS I TOTES JUNTS.La reunió la farem a l’escola del poble el proper dimarts dia 30 de maig a les 20:00h.

ORDRE DEL DIA REUNIÓ DEL DIA 30 DE MAIG, ESCOLA DE BENLLOCH

 1. Revisió de l’ordre del dia i inclusió de propostes.
 2. Mostra.
  1. Avaluació de la Mostra 06.
  2. Propostes de cara a la propera edició.
 3. Agenda 21.
  1. Creació de Fòrum de l’Agenda 21. Cal crear un grup representatiu que gestione el procés.
  2. Premis d’investigació. Cal fer la convocatòria dels premis.
  3. Pressupostos participatius. Cal determinar la fórmula que se seguirà per a decidir a què es destinen els diners que l’Ajuntament ha reservat (12.000,00 €).
 4. Precs i preguntes.
 

Tags: