😃 PAGAMENT AJUDES PLA RESISTIR
👉 L’Ajuntament de Benlloc, hui 4 de març de 2021, ha efectuat el pagament de les ajudes de la línia Parèntesi del Pla Resistir als autònoms i microempreses de la nostra localitat, sent el primer ajuntament de la Comunitat Valenciana en fer-ho.
📅 El 27 de gener de 2021, per Resolució d’Alcaldia es va acordar acceptar les bases contemplades en el Decret llei 1/2021, de 22 de gener, del Consell, pel qual s’aprova el Pla Resistir, que inclou ajudes parèntesi en cada municipi per als sectors més afectats per la pandèmia; (DOGV nº 9005, de 26.01.2021).
🔴 El Ple de l’Ajuntament de Benlloc, en sessió extraordinària urgent, celebrada el dia 5 de febrer de 2021, va aprovar les Bases del Pla Resistir d’ajudes urgents per als sectors especialment afectats per la pandèmia de la Covid19, a conseqüència de les restriccions adoptades per la Generalitat Valenciana, sent la primera Corporació Municipal a fer-ho en la Comunitat Valenciana.
👥 Les persones autònomes o microempreses dels sectors més afectats s’han beneficiat de 27.327,00 euros; l’Ajuntament es va comprometre a aportar 4.099,05 €, al que ascendeix el seu percentatge de participació, i complir amb la resta de les obligacions del Decret Llei.
😉 Tot el nostre suport als nostres veïns/es que ho han passat més mal durant l’últim any i continuen resistint a les restriccions en els seus sectors.
🌈 TOT AÇÒ PASSARÀ.
 

Tags: , , , , , ,