A través dels programes de subvencions iniciativa social, Emcorp i Emcord, dirigit a la contractació de persones aturades de llarga durada i majors de 30 anys, Benlloc aconsegueix 68.000€ per a la contractació de 8 persones, amb categoria de peons.

D’aquesta quantitat 17.000€ es destinaran a la contractació de dues persones a través del programa de subvencions Iniciativa Social, destinat a la contractació de persones aturades de més de 30 anys, per a la realització d’obres o serveis d’interés general, des del Servef (EMCORP).

Els  51.000€ que hi resten, es destinaran a la contractació d’altres 6 persones, també amb categoria de peons, i a través del programa de subvencions Iniciativa Social. Aquesta destinada a la contractació de persones en situació de desocupació de llarga durada, també des del Servef (EMCORD).

Totes aquestes persones gaudiran d’un contracte de 6 mesos amb categoria de peó. El procés de selecció va ser dimarts dia 19 de desembre de 2017, i començaran a treballar  la pròxima setmana.

Amb la incorporació d’aquestes persones, el consistori millorarà i incrementarà els treballs de neteja viaria,  manteniment del municipi, realització d’obres i serveis d’interés general.

A més de generar noves oportunitats d’ocupació per a persones amb dificultats per encontrar un lloc de treball, aquesta ajuda contribuirà a la millora de l’eficiencia de l’Ajuntament de Benlloc, amb la qual tots els veïns i veïnes del municipi es veuran beneficiats.

 

Tags: , , , , , , , ,