Municipis de la Plana de l’Arc s’uneixen per posar en valor el territori a través de dinamització turística d’aquesta zona.

La primera reunió es va celebrar el dia 25 de gener, a la Torre d’En Domenech i va comptar amb la presència de portaveus de tots els governs municipals. Entre ells, l’Ajuntament de Benlloc, d’on va acudir el regidor Vicent Casanova en representació de tot l’equip de govern.

En la trobada es van reunir un conjunt de pobles del voltant de la Plana de l’Arc format per Benlloc, Vilafamés, Vall d’Alba, Torre d’en Domenech, Vilanova, Cabanes, Les Coves de Vinromà i la Pobla Tornesa per construir una associació de municipis i posar en marxa, conjuntament, un projecte de dinamització turística a la Plana de l’Arc.

El projecte compta amb el recolzament de la Generalitat Valenciana i amb una ajuda de 50.000€ per a la seua preparació, que respon a la primera fase d’un projecte a tres anys.

L’import previst al llarg del tres anys és de 900.000€, una quantitat amb la que col·laboraran la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i els Ajuntaments.

 

Tags: , , , ,