L’Agència Valenciana del Turisme ha fet pública la declaració provisional com a municipi turístic de la Comunitat Valenciana de Benlloc.

Amb aquesta declaració i després de sotmetre l’expedient a informació pública per un termini de 20 dies a través de l’anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, Benlloc serà oficialment municipi turístic.

Benlloc compleix amb els requisits que exigeix el govern autonòmic per ser declarat municipi turístic, ja que al llarg de l’any rep un nombre significatiu de visitants en relació als habitants residents del municipi pels seus atractius naturals, monumentals i/o socioculturals.

Aquest nomenament aportarà a Benlloc avantatges competitius i l’inclourà a la llista de municipis declarats turístics per la Generalitat Valenciana, també ajudarà realçar el turisme al nostre municipi.

Així doncs, segons publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) es “Declara provisionalment, de conformitat amb el que estableix l’article 25 de la Llei 3/1998, de 21 de maig, de la Generalitat, de turisme de la Comunitat Valenciana, municipi turístic de la Comunitat Valenciana el municipi de Benlloc.”

 

Tags: , , ,