El procés de pressuposts participatius de 2015 ha donat com a resultat l’elecció de la proposta de reparació dels camins rurals del terme per ampla majoria. En concret han estat 148 vots dels 392 vots emesos, gairebé un 38% del total.

En aquesta consulta han participat 392 persones de les 991 que tenien dret a fer-ho la qual cosa dóna un resultat de participació del 40%. Això significa una sensible recuperació de la participació respecte la consulta de 2013 quan va participar el 32,85% del cens (ampliat a persones immigrades i a partir de 16 anys complits.

La segona proposta més votada ha estat la de la millora dels carrers del poble i plaça de l’església amb un total de 73 vots.

Podeu veure la resta dels resultats en la pàgina específica.

Per la seua banda la pregunta sobre l’emplaçament del mercat ha estat resposta amb un ample suport a la proposta de devolució del mercat al lloc on tradicionalment havia estat: la plaça del Mercat. En concret ha hagut 149 vots al seu favor, contra 84 a favor de l’emplaçament actual i 70 a favor d’emplaçar-lo al carrer Llibertat.

L’Ajuntament ja ha començat els tràmits per la planificació de la millora dels camins i per al canvi d’emplaçament.

 

Tags: , , , , , , ,