L’Ajuntament invertirà 70.000 euros en la reposició dels camins afectats per les pluges de març arreu del terme municipal. Els més de 400 litres caiguts el cap de setmana després de Sant Josep han afectat gran part de la xarxa de camins rurals del terme i des de la setmana passada s’estan realitzant els treballs per a facilitar l’accés a les finques. D’aquesta forma els treballs agraris no seran interromputs pel tall de camins, especialment d’aquells que travessen rambles i barrancs.

El pas de la Fusta i a la Roca de la Tortuga, zones on passa la canalització d’aigua de l’aeroport, requereixen treballs de major envergadura que han de ser assumits pel Consorci d’Aigües del Pla de l’Arc. Per la seua banda, el pas de la Rambla del camí dels Romans, que requereix gran treball que ha d’assumir l’Ajuntament de Benlloch, la Confederació del Xúquer i  la Generalitat Valenciana.

L’Ajuntament ha intensificat les converses amb la Conselleria per a que la zona del pouet Nou, que hauria d’haver-se canalitzat fa anys per part de la Generalitat d’acord al PATRICOVA, siga intervinguda per fases.

 

Tags: , , , , , ,