Després de quasi un mes de feina la major part dels camins rurals del terme tornen a trobar-se en perfectes condicions. L’Ajuntament ha procedit a la reparació urgent de 15 km de camins del terme, sobretot, condicionant els guals que són els trams que havien resultat més afectats per les pluges intenses del mes passat.

La Diputació aportarà 4.500 euros dels 70.000 del cost estimat

L’Ajuntament estima que la despesa total en un màxim de 70.000 euros, que eixiran en la seua major part de recursos propis. Hores d’ara la Diputació ha assegurat 4.500 euros, un 6,4% del cost total, en la convocatòria urgent que va tancar el dia 20. Per la seua banda el Ministeri d’Interior ha incorporat Benlloch entre els municipis susceptibles de rebre ajudes per a catàstrofes, raó per la qual l’Ajuntament espera rebre més recursos. Hores d’ara no s’ha quantificat l’ajuda per part del govern de l’Estat.

Pel que fa a les obres aquests dies s’ha incorporat als treballs una altra empresa que està procedint a la reparació dels camins asfaltats, tal i com es veu a la foto. S’espera que els treballs acaben la pròxima setmana.

 

Tags: , , , , , ,