El Casal del Vi, que enguany es situarà per primera vegada a la plaça de la Muralla, acollirà vins de Benlloch i l’acte de presentació de la Mostra 2015.

Els vins de Benlloch no faltaran a la cita que enguany s’emplaça a la plaça de la Muralla de Castelló durant tota la setmana de les festes de la Magdalena, del 7 al 15 de març. Com l’any passat, a més, l’Ajuntament aprofitarà aquest emplaçament per fer la presentació oficial del programa de la Mostra Belloquina de Vins i Productes de la Terra, amb un acte de tast públic de productes locals.

L’any 2014 l’Ajuntament va organitzar la primera presentació de la Mostra al Casal del Vi, a la qual va acudir un bon grapat d’amics de Benlloch i una ampla representació política del Consistori.

Val a dir que enguany el Casal del Vi està organitzat per la Indicació Geogràfica Protegida Vins de la Terra de Castelló, i entre les novetats més destacades hi ha que tot els vins seran de les comarques de Castelló i, sobretot el canvi d’emplaçament, que li donarà més visibilitat i protagonisme en el context de les festes de Castelló.

 

Tags: , , ,