El grup castellonenc Tom Bombadil encapçala el cartell d’actuacions musicals i teatrals de la edició de 2015 del Benlloch International Wine Meeting (BIWM), una trobada en la que els vins italians i de Castelló seran els protagonistes desde el 30 d’octubre fins a l’1 de novembre a Benlloch.

El concert forma part de l’apartat cultural de la programació de la Trobada Internacional del Vi, que enguany ha sigut reforçat i ampliat per part de l’Ajuntament amb l’objectiu de potenciar el caràcter lúdic d’aquest esdeveniment i obrir-lo, una mica més, al públic no especialitzat.

La banda castellonenca farà un repàs a la seua discografia la nit del dia 31 d’octubre en el ‘Recinte del Vi i de Food Truck’s, un espai nou que l’Ajuntament ha dissenyat per a ampliar l’oferta cultural de la present edició del BIWM. Eixe mateix dia, una mica abans que Tom Bombadil, actuarà el grup Morrigans, amb un estil on predomina el pop-rock. L’agenda cultural del dissabte es completa amb l’actuació de la companyia La Cuca, que representarà l’obra Café Sol, una producció amb dansa, teatre i música en viu, amb un to eròtic.

La programació cultural complementa la dirigida exclusivament als professionals i experts del sector vitivinícola, tant cellerers com sumilliers, i que inclou dos conferències. La primera correrà a càrrec del catedràtic de la Universitat de València Domingo Salazar, que versarà sobre les varietats vinícoles autòctones i la segona la impartirà la ingeniera agrícola italiana Eva Merloni. La seua exposició girarà al voltant de la influència del canvi climàtic a les explotacions vitivinícoles. Per al dissabte també hi ha organitzada una taula rodona en la que es tractarà la influència de la posada en marxa de l’aeroport de Castelló amb el turisme enològic de la comarca.

La programació vinculada al món professional inclou també una cata per a professionals de vins italians, que tindrà lloc el dissabte dia 31, i que serà presentada per professionals del sector italians.

 

Tags: , , , , , , , , ,