L’Ajuntament de Benlloc enceta l’hivern i les celebracions nadalenques amb “Nit de Jazz”. L’Auditori Municipal acollirà el dissabte 9 de desembre a les 19:30h dos grups de jazz que ambientaran el local i els assistents amb música.

Així doncs, tots els interessats i interessades, poden passar a recollir la seua entrada per l’Ajuntament en horari de 8:30h a 15h de dilluns a divendres. Com en tots els actes que se celebren a aquest local, el preu simbòlic de l’entrada que serveix per a controlar l’aforament és de 1€, quantitat que el consistori destina a l’ONG “Acción contra el hambre”.

Els grups que actuaran a “Nit de Jazz” són The Mellow Sound i TAP&JAZZ.

The Mellow Sound és un quartet de jazz establert a Barcelona i format per músics de procedència diversa, Antonio Navarro és la veu del grup, Aída Ten al piano, Denis Suárez a la bateria i els cors i Valentín Rodríguez amb el contrabaix. La seua música ofereix una perspectiva fresca, basada en el jazz més clàssic però sense caure en els clixés del gènere; apostant per un so agradable i subtil, relaxat i fusionant el jazz amb funk, rock o pop. Han participat en espais i festivals com Les Nits De Jazz de Platja d’Aro, el cicle Jazz de Primavera del CaixaForum de Barcelona, el XIV Festival Internacional de Jazz Ciutat de Talavera o el Festival de Jazz de Tortosa.

TAP&JAZZ és un trio de jazz conegut i caracteritzat per comptar també amb el claqué com a fonament rítmic, el tracten com un instrument més de percussió capaç d’actuar d’acompanyant ideal o d’enèrgic solista segons l’ocasió. Aquesta característica especial construeix un espectacle visualment molt atractiu, ple de color i virtuosisme. En l’actualitat TAP&JAZZ està format per sis membres, Valentín Rodríguez al contrabaix, David Martínez a la guitarra, Adrià Jiménez a la bateria, Miquel Ferré amb el saxo, i David Boquera al claqué. Tots ells compten amb una llarga trajectòria musical forjada en diferents estils i formacions.

 

Tags: , , , , , , ,