Aquest dissabte 26 d’octubre a les 9:00h torna el Trail Benlloc amb la seua IV edició i hui es l’últim dia per apuntar-se.

Com a novetat, aquest any la prova està inclosa dins del primer CIRCUIT AUTONÒMIC DE TRAIL RUNNING 2019 de la Federació Autonòmica de la Comunitat Valenciana.

El divendres 6 de setembre quedarà oberta la inscripció a totes les corredores i corredors.

 

La inscripció

El preu de la inscripció per a aquelles persones empadronades a Benlloc és de 12 € des del dia 16 d’octubre, fins al 24. Aquestes persones hauran d’inscriure’s de forma presencial acudint a l’ajuntament de Benlloc i hauran d’efectuar el pagament en efectiu.

La resta de persones hauran de pagar el preu complet:

  • Del 6 al 30 de setembre: 14,50€.
  • De l’1 al 24 d’octubre: 16,50€.

La inscripció està oberta a persones de totes les edats, encara que els menors de 16 anys hauran de presentar un justificant del pare/mare o tutor/a.

Hui es l’últim dia per accedir a les inscripcions. S’obsequiarà a tots els inscrits en el Trail amb una samarreta tècnica Runnek.

Per el moment ja hi ha 234 persones inscrites.

 

Recorregut

Els participants hauran de recórrer 14 kilòmetres en un temps màxim de 3 hores per entrar en la classificació. L’altura màxima del recorregut és de 430 metres i acumula un desnivell de 453 metres. Durant el trajecte, hi haurà dos punts d’avituallament, el primer situat al kilòmetre 5,7 amb sòlid i líquid i un segon al kilòmetre 9,8 només amb líquid.

El punt de sortida ha sigut establert a la plaça del País Valencià, on també es podran recollir els dorsals a partir de les 7:30h i fins a les 8:45h.

 

Categories

 

 

 

 

 

S’atorgaran trofeus per als tres primers classificats en cada categoria.

En acabar la carrera els participants disposaran de begudes i menjar en la zona postmeta, també hi haurà una zona reservada per a celíacs amb productes exclusius per a ells, així doncs és important indicar açò al full d’inscripció.

També s’oferiran serveis de dutxes al camp de futbol i piscina.

L’esdeveniment ha estat organitzat per Evasion Running, i podeu trobar més informació rellevant al següent enllaç a la seua web: https://evasionrunning.es/event/iv-trail-benlloc/

 

Tags: , , , ,